Educaţie Medicală și Farmaceutică Continuă (EMC/EFC)

Congresul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România/OAMGMAMR cu credite de EMC și de către Colegiul Farmaciștilor din România cu credite EFC.

Certificat de Participare

Fiecare participant va primi o diplomă de participare care va putea fi ridicată de la Infostand în data de 04 martie 2017 începând cu ora 10:00.

Infostand

Biroul de Înregistrare şi Informaţii va fi amplasat în foaierul Aulei "IULIU HAȚIEGANU” U.M.F. CLUJ-NAPOCA, str. Marinescu nr. 23.

Pentru informaţii suplimentare legate de eveniment vă rugăm să contactaţi operatorul evenimentului la adresa organizare@congresdearomaterapieinromania.com sau să completaţi formularul corespunzător secţiunii contact de pe site.

Mapa Congresului

Fiecare delegat se va prezenta la Infostand pentru a primi mapa evenimentului.
Aceasta conţine materialele Congresului precum şi pe cele ale sponsorilor.

Ecusoane

Participanţii sunt rugaţi să poarte ecusonul pe toată durata manifestării.

Accesul în locația Congresului  și în sălile de congres

Accesul în spațiul de desfășurare al Congresului se va face în baza ecusonului primit odată cu înregistrarea dumneavoastră la Infostand. Vă recomandăm să vă deplasați din timp în spațiul de desfăşurare al sesiunilor.

Politica Media

Fotografierea și filmarea în timpul conferinţei sunt permise doar cu acordul Coordonatorului Media al evenimentului ce poate fi contactat la Infostand.

Catering

Pauzele de cafea și prânzurile vor fi servite conform programului, în spațiile special desemnate în programul Congresului

Electricitate

Rețeaua electrică în România funcționează la 230 volți și frecvență de 50 Hz. Întrerupătoarele prezintă două orificii rotunde. În cazul în care se utilizează instrumente electrice incompatibile va fi nevoie de un adaptor.

Medicamentele și primul ajutor

În caz de urgențe medicale sau de altă natură vă rugăm apelați numărul unic de urgență 112.

Răspundere și asigurări

Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru rănirea persoanelor sau distrugerea de proprietate pe parcursul evenimentului. Tuturor participanților li se recomandă să preîntâmpine/evite orice rănire/distrugere a persoanelor sau a bunurilor.

Pierdut și Găsit

Bunurile găsite se pot preda la Infostand. Pentru a raporta pierderea unui bun vă rugăm să vă adresați Infostand-ului.

Telefoane mobile

Vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe tot parcursul sesiunilor.

Fumatul

Fumatul este permis doar în locurile special amenajate în exteriorul clădirii.